HOGESCHOOL INHOLLAND

ROTTERDAM LIVE

OVER DEZE LIVESTREAM

WAT DEED VÄNNER?

Tijdens de Open Dag van Hogeschool Inholland Rotterdam op 25 maart 2021 kregen aankomende studenten de kans om digitaal kennis te maken met haar locatie. Natuurlijk zijn deze studenten normaal gesproken van harte welkom om zelf een kijkje te nemen op de locatie. Ook hier stak het coronavirus weer een stokje voor en daarom kwam er een digitale oplossing!

Rotterdam Live is een liveshow waarin studenten uit verschillende jaren de kijkers vertellen over alles wat Inholland Rotterdam te bieden heeft en wat er allemaal in de stad Rotterdam te beleven valt. Gedurende de liveshow waren er zowel gasten fysiek aanwezig als via een Skype-verbinding. Daarnaast werden er ook een aantal korte items uitgezonden om de aankomende studenten meer te laten zien van Rotterdam.

Voor Rotterdam Live zijn wij verantwoordelijk geweest voor het produceren van de livestream en de korte items over Rotterdam.

Concept & script items

Camera

Geluid

Licht

Opnameleiding

Beeldregie/schakel

Montage

Motion Graphics

OVER HOGESCHOOL INHOLLAND

Hogeschool Inholland biedt bacheloropleidingen aan, gericht op de beroepspraktijk. Van economie tot onderwijs en van gezondheidszorg tot communicatie. Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Delft, Diemen, Dordrecht, Den Haag, Haarlem en Rotterdam ligt de hogeschool verspreid over de Randstad.

Ontdek meer van ons werk voor Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland Den Haag
Hogeschool Inholland Rotterdam
Hogeschool Inholland Rotterdam
Hogeschool Inholland Rotterdam

Klik op de knop en ontdek meer over Hogeschool Inholland

Chat met ons!
Hi 👋🏼
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Hoe kunnen wij je van dienst zijn?