NEDERLAND MARITIEM LAND

GASTLES MARITIEME JONGERENAMBASSADEURS

OVER DEZE VIDEO

WAT DEED VÄNNER?

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor een opleiding of een baan binnen de maritieme sector, gaven jongerenambassadeurs Danique (Maritieme Techniek) en Jesper (Maritiem Officier) een digitale gastles voor scholieren van het middelbaar onderwijs. Tijdens deze gastles bespreken zij de ins en outs van hun maritieme opleidingen, doen ze een quiz om de maritieme kennis van de scholieren te testen en geven ze een kijkje aan boord van een marineschip.

Deze gastles werd ook onderdeel van het educatieprogramma ‘De haven komt naar je toe!’ van Stichting Wereldhavendagen, tijdens Port Stories 2020.

Camera

Geluid

Opnameleiding

Montage

Motion Graphics

OVER NEDERLAND MARITIEM LAND

Stichting Nederland Maritiem Land, ook wel NML genoemd, is sinds 1997 de netwerkorganisatie van de maritieme sector. Deze organisatie zorgt voor verbinding tussen bedrijven uit diverse maritieme deelsectoren, de overheid en verschillende kennisinstellingen. Dit doen zij onder het merk ‘Maritime by Holland’. Met het oog op de toekomst wordt de maritieme sector sinds 2013 vertegenwoordigd door Young Maritime Representatives, ook wel YMR’s genoemd. Deze maritieme jongerenambassadeurs bestaan uit studenten die een maritieme opleiding doen. Met hun passie en ervaring proberen zij jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding of baan binnen de maritieme wereld.

Ontdek meer van ons werk voor Nederland Maritiem Land

Nederland Maritiem Land 2020
Nederland Maritiem Land 2019

Klik op de knop en ontdek meer over Nederland Maritiem Land

Chat met ons!
Hi 👋🏼
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Hoe kunnen wij je van dienst zijn?