WERELDHAVENDAGEN ROTTERDAM

Wereldhavendagen Rotterdam x Anne Reitsma Fotografie

10 MOOISTE FOTO'S VAN DE WERELDHAVENDAGEN

OVER DEZE VIDEO

WAT DEED VÄNNER?

De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement dat de Rotterdamse haven in het zonnetje zet. Anne Reitsma is al sinds 2012 de vaste fotograaf van de Wereldhavendagen. Door het coronavirus kon de 45e editie van het evenement niet plaatsvinden. Daarom besloot de organisatie in samenwerking met Anne een expositie samen te stellen met foto’s van 45 edities Wereldhavendagen. Ter promotie van deze expositie laat Anne in deze video haar 10 mooiste foto’s zien. Zij bezoekt de locaties waar zij de foto’s heeft gemaakt en vertelt hoe zij tijdens zo’n evenement te werk gaat.

Script

Shotlist

Camera

Geluid

Opnameleiding

Montage

Motion Graphics

OVER WERELDHAVENDAGEN ROTTERDAM X ANNE REITSMA

Eén van de bekendste Rotterdamse evenementen is de Wereldhavendagen. Ieder jaar, in het eerste weekend van september, vindt dit maritieme evenement plaats in de haven en het centrum van Rotterdam. Tijdens dit evenement wordt de haven van Rotterdam in het zonnetje gezet met spectaculaire demonstraties op de kade en in het water, bezichtigingen van schepen en excursies door de haven. De Wereldhavendagen biedt een platform voor maritieme bedrijven en organisaties, die een rol spelen in de groei, innovatie en verduurzaamheid van de Rotterdamse haven.

Anne Reitsma is sinds 2012 de vaste fotograaf van de Wereldhavendagen. Ieder jaar brengt zij dit bijzondere evenement in beeld vanaf de kades, op het water en vanuit grote hoogtes.

Ontdek meer van ons werk voor Wereldhavendagen Rotterdam én Anne Reitsma

Wereldhavendagen Rotterdam 2020
Wereldhavendagen x Anne Reitsma Fotografie
Wereldhavendagen Rotterdam 2020

Klik op de knop voor meer informatie over Wereldhavendagen Rotterdam of Anne Reitsma

Chat met ons!
Hi 👋🏼
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Hoe kunnen wij je van dienst zijn?